måndag 26 januari 2015

Hårda, riktigt hårda paket.

Som nämnts tidigare så är ju (bortsett från fred och dyl) vinylskivor de bästa presenterna. En del springer runt och delar med sig av dem som om det inte fanns någon morgondag. T.ex Mother Superior, Very Ape, Texas Motherfuckers & Mobile Mob Freakshow ansåg att givandet är något fint. Och nu sitter en här på ålderns höst, med katten, i stugan, njutandes av dessa minnen. Sänder ett Tack! till dessa bejublade sharing-is-caring-band.

Såvitt jag vet är det bara Mobile Mob som fortfarande står på scen och i studio som en enhet . De andra har dragit vidare mot nya sysselsättningar, Dramaten för att nämna en. Dock har flera andra band har blommat upp genom åren ur dessa ruiner, bl.a Snuffed by the Yakuza & Alfavrak. Från Mother Superior, som för övrigt var ett av Sveriges i särklass bästa live-band när det begav sig, gick basist Cronsten vidare till Dean Allen Foyd som lutar åt det mer psykedeliska lägret och låter alldeles förträffliga.

Ingen av låtarna nedan står att finna på nätet så här har du Very Ape - Stockholm Horse Show (YouTube) som kompensation. (Bakgrundsfotot är taget i CBGB's trashade loge.)

TEXAS MOTHERFUCKERS
A. Paindealer. B. V29HWY45. 

VERY APE
A. Seafood revision act. B. Baltic mantra

MOTHER SUPERIOR
 A. Have you seen that cat. B. You gotta gotta. Good is good.

MOBILE MOB FREAKSHOW
A. Ensam i natt. B. Knuckleduster. Fuck it!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar